Varpublogien 1V-syntymäpäivägaala

11.38


Oli aika juhlia Varpublogien ensimmäisiä synttäreitä. Suuri merkkipäivä vaati tietysti veroisensa juhlat ja niitä vietettiin tietenkin upean blogigaalan merkeissä Turun keskustassa Pimiö Loungen tunnelmallisissa tiloissa.

Oma taipaleeni Varpublogeissa ei ole vielä aivan yhtä pitkä, mutta se on jo ehtinyt antamaan hirmuisen paljon. Ensimmäistä kertaa pääsin tapaamaan kollegat Varpupäivässä. Sen jälkeen olemme ehtineet viettää pikkujouluja ja käydä vierailemassa useassa yrityksessä.

Varpublogit on siis nuori ja innokas varsinaissuomalainen blogiyhteisö, jossa paikallisuus on tärkeänä osana kaikelle tekemiselle. Blogeja löytyy niin lifestylestä urheiluun, kulttuurista hyvinvointiin ja perhearkeen. Kannattaa tutustua!

On vaikea selittää, miten upea yhteishenki ja tuki Varpublogeissa on tai että miten ihania hetkiä olemme ehtineet jo keskenämme viettämään. Ehdoton aitous ja vilpittömyys ovat tämän blogiyhteisön vahvuuksia.

Itse olen tässä ajassa ehtinyt liittyä Varpublogien hallitukseen ja tapahtumasuunnittelu- sekä sisällöntuotantotiimiin. Ja ai että, miten kivaa sekin on ollut!Kutsu syntymäpäivägaalaan saapui hyvissä ajoin ja KYLLÄ-vastauksen myönteisen osallistumisen merkiksi lähettivät huikeat 17 bloggaajaa. Tässä vaiheessa tapahtumasuunnittelutiimi oli jo täydessä työn touhussa: tila ja muutama yhteistyökumppani oli hankittu ja kaiken muun suunnittelu oli edennyt hyvin.

Niinkuin perinteiseen gaalajuhlintaan kuuluu, suunnittelimme jokaiselle blogille omat kunniakirjat eli diplomit, kuten vuoden vauvakupla, vuoden miespääosa, vuoden valokuvaussilmä, vuoden kulttuuriblogi, vuoden tehopakkaus ja vuoden sporttivarttiVuoden varpu -tittelin vei itseoikeutetusti Varpublogien perustajajäsen Jenni. Jokainen blogi sai omaan tyyliin ja genreen sopivan palkinnon.

Oma blogini sai tittelin VUODEN ERÄILIJÄ "hengästyttävän kauniista luontokuvista, jotka saavat melkein pukemaan vaelluskengät jalkaan." Voi, miten ylpeänä riensin estraadille hakemaan diplomiani, Arteflosin upeaa kukkakimppua ja palkintoa, joka sisälsi kaksi lippua Flowparkiin.

Kippistelimme Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan maistuvilla juomilla, herkuttelimme Deligo Cateringin raparperikakulla ja maistelimme Rostenin Siemenrapeat -uutuuksia. Paikan koristeli Juhlahumua konfetti-ilmapalloilla, tekstibannereilla, viuhkoilla ja pilleillä.

Ilta jatkui Saaristobaariin, johon sinnekin jaksoi vielä yli puolet osallistujista. Antaa kuvien puhua puolestaan, mutta aika verrattomat kemut, vai mitä?

Onnea Varpublogit 1-vuotta!

Kuvat: Ronja Siitonen


 

You Might Also Like

0 kommenttia