Blogijuttuja ja -pikkujouluja

10.11
"Haluaisitko sä tulla osaksi Varpublogeja?", kilahti viesti sähköpostiini elokuun puolivälissä. "Tahdon, i do, kyllä, yes, ich will!", ajattelin mielessäni ja aika pikaisesti sanoin sen myös ääneen.

Virallisesti blogini kuului yhteisöön syyskuun alusta. Osa bloggaajista olikin ehtinyt tulla tutuksi jo työni puolesta blogi-yhteistöiden merkeissä ja olipa joukossa myöskin lapsuudenystäväni Miia, entinen kämppis ja koulukaverini Jenni,  niin ikään koulukaveri, reissukaveri ja valokuvaajaystäväni Reetta sekä ihka ensimmäisiin turkulaisiin ystäviini kuulunut Mere. Lisäksi Jennin kautta tiesin entuudestaan myös Sonjan.Siispä hyvillä mielin lähdin mukaan Varpublogien matkalle ja onneksi lähdin. Onnea on olla osa Varpublogeja! <3

Nyt juhlimme ensimmäisiä Varpublogien pikkujouluja 11 bloggaajan voimin, joita suunnittelin yhdessä Meren ja Annukan kanssa. Pienen, mutta sitäkin paremman tiimin kanssa oli oikeastaan mahtavaa suunnitella ja järjestää meidän huipputyypien päänmenoksi ihanat pikkujoulut ja täytyy kyllä myöntää, että me onnistuimme.


Jos tällä hetkellä voin tunnustaa, niin ihan vähän harmittaa, että pikkujoulut tuli ja meni jo, sillä näiden suunnitteleminen oli huippuhauskaa – ainakin juuri tämän dream teamin kanssa!

Pikkujoulumme vietettiin Greenlipsissä, luonnonkosmetiikan putiikissa ja verkkokaupassa, jossa kotoisa ja rento fiilis tuntui jo heti ovesta sisään astuessa.


Kilistelimme skumpalla, saimme pikakampauksia ja meikkejä, tutustuimme tarkemmin luonnonkosmetiikkaan ja ennenkaikkea vietimme tunnelmallisen ja hauskan illan yhdessä Varpubloggaajien ja Greenlipsin Annikan, Sharonin ja Monan kanssa.

Jos kehtaan myöntää, niin ennen tätä iltaa pidin luonnonkosmetiikkaa vähän hippien hömpötyksenä. Se johtui siitä, etten oikeastaan tiennyt siitä mitään – edes sitä kuinka laajasti tuotteita onkaan saatavilla.


Illan aikana kuulin aitoja mielipiteitä, työntekijöiden suosikkituotteita ja kokemuksia sekä sain kosketuksen ekomeikkiin. Taidan olla sitä mieltä, että tämä on ihan supermakee asia, johon aion vielä tutustua tarkemmin.
Ilta oli täynnä mahtavaa naisenergiaa, että saisinpa uusinnan. Kurkatkaa ihana Greenlipsin verkkokauppa tai jos asutte Turussa, käykää paikan päällä hypistelemässä tuotteita ja tutustumassa näihin huippumimmeihin ja tarkoin valittuun luonnokosmetiikkavalikoimaan. Ja jos ei tunnu omalta, niin ei haittaa: täällä ei tyrkytetä mitään. Liike on inspiroiva ja näiden henkilöiden aito innostus työtään kohtaan on upea kokemus jos itsessään.

Ekologista ja eettistä, hyvää itselle ja paikallisen yrityksen tukemista. Voisiko rahoille saada tämän parempaa vastinettakaan?

Oikein hävettää ylistää ja vouhottaa näin paljon, koska sitä usein pidetään blogeissa teennäisenä. Mutta minkäs minä voin sille, että tätä kaikkea miettiessäni minulle tulee lämmin ja innostunut olo?

Niinpä. On tämä blogijuttu, ekomeikit ja girl power niin superjuttu, että kyllä tässä saa kiitollinen olla. Kiitos tästä illasta tytöt, toivottavasti saadaan näitä ainakin sata lisää!Kuvat 1, 6, 7 on ottanut Jenni Laaksonen / Hiekkaleikkejä
Kurkkaa tästä myös Jennin postaus pikkujouluista!

Kuvat 2, 3, 4 on ottanut Mere / Mom is the new black
Kurkkaa tästä Meren postaus pikkujouluista

Kuvan 5 on ottanut Sonja / AALTOJA
Kurkkaa tästä Sonjan postaus luonnonkosmetiikasta

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. On kyllä ollut huippu Varpu-vuosi. Ja huiput olivat myös pikkujoulut, kiitos järjeställe! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ensi vuosi on yhtä huippu :) Ja pikkujoulut oli parhaat myös sen takia, että kaikki hyvät tyypit pääsi paikalle!

      Poista