Syksy, olen valmis – Myssyfarmin Muffimyssy on täällä!

11.49


Myssyfarmin Muffimyssy on maailman paras pipo!Yhteistyössä Myssyfarmi

Oli heinäkuun alku, kun puhelimeni pitkän odotuksen (siis kahden päivän) jälkeen soitti sulosävelmäänsä informoidakseen Postin saapumisilmoituksesta. Se tarkoitti sitä, että mun ja Reetan blogiyhteistyön merkeissä saadut Myssyfarmin myssyt olivat vihdoin Turussa! (Myssy onkin jo tuttu Koli-postauksestani).

Myssyn valinta ei ollut yhtään niin nopea projekti kuin niiden saapuminen. Vaikka rakastan tunnepäätöksiä, pipon kohdalla meistä kumpikin Reetan kanssa taisi tehdä järkiratkaisun. Villi tunneminä huusi keltaista Muffimyssyä, mutta järkiminä valitsi kaiken kanssa sopivan harmaan.

Myssyfarmin myssyjen tuotantoketju on eettinen alusta loppuun!


Järkipäätökset tuntuvat ennen tai jälkeen hieman vääriltä – yleensä jo ennen. Vihdoin voin siis sanoa, että tiedän mitä sananlasku poikkeus vahvistaa säännön oikeasti tarkoittaa!

Se poikkeus tarkoittaa tätä ihanaa järkimyssyä. Myssy, jonka tuotantoketju on eettinen alusta loppuun. Myssy, jonka on neulonut pöytyäläinen Soili-mummo pöytyäläisestä lampaanvillasta! Myssyä, johon rakastun kerta toisensa jälkeen vielä enemmän.

Muffimyssy on paras myssy jonka tiedän!En ihan tiedä mistä pidän tässä myssyssä eniten. Sen tarinasta vai siitä fiiliksestä, kun saan painaa sen päähäni. Ehkä molempia ja sitä, että Myssyfarmin myssyillä on elinikäinen takuu. Tämän jälkeen valehtelisin, jos väittäisin, etteivät Muffimyssy ja Myssyfarmi vieneet sydäntäni. Sillä nämä myssyt, jos jotkut, on mietitty aidosti viimeisen päälle oikein.

En ehkä kestä, mutta taisin kerrankin onnistua järkipäätöksessä tässä kokonaisvaltaisesti järkevässä myssyssä. Syksy, tule jo, minä olen valmis!You Might Also Like

0 kommenttia