7 syytä rakastaa retkeilyä

10.28


Vielä muutama vuosi sitten viikonloppuina oli jo ihan perinne lähteä nauttimaan muutama kymmen Turun ydinkeskustan kuppiloihin. Värivalojen välkkeessä tilattiin tiskiltä ties mitä ja tanssilattialla humpattiin listahittien tahtiin kuin huomista ei olisi. Vasta valomerkin pakottaessa lähdettiin kotiin ja tien erkaantuessa pysähdyttiin kadunkulmalle jakamaan aamuyön syvälliset ajatukset. 

Humppahommat ovat nykyään harvinaisempia, mutta tarve irtiottamiselle ei ole kadonnut mihinkään. Tässä yksi ihanimmista asioista, joilla stressilevelit laskee aika äkkiä! Kurkkaa alta, miksi metsässä on niin helppoa olla onnellinen.


Muffimyssy kulkee mukana retkeltä toiseen. Paras pipo, jonka tiedän!

1. Pussipasta ei maistu missään muualla yhtä hyvältä kuin metsässä!

Riippumatossa ihmisen on hyvä olla! Ticket to the moonin riippumatto on kevyt ja helppo kuljettaa.

2. Vähät välität siitä miltä näytät tai haiset – missään ei ole peiliä tai välttämättä muita ihmisiäkään!


3. Ajatukset rullaavat vain seuraavassa askeleessa (tai pitsassa ja kokiksessa) – jopa monta tuntia. Työasiat, goodbye!

Seitsemän syytä rakastaa riippumattoilua! Finlaysonin unipussi on paras reissukamu riippumaton kanssa.

4. Metsässä saa aina ihania valokuvia (paitsi silloin kun sataa kaatamalla ja kameraa ei vaan jaksaa kaivaa esiin).


5. Pienet asiat tuntuvat erityisen eeppisiltä, kuten raikas, virtaava lähdevesi, aamukasteen jälkeiset pisarat lehdillä tai tunnelmalliset nuotion kipinät.

Riippumaton näppärä reissukaveri on Finlaysonin unipussi!

6. Uni maistuu parhaimmalta raikkaassa ulkoilmassa ja heräät pirteänä aikaisin ilman herätyskelloa. Uskotko kokeilematta?

Muffimyssy kulkee reissusta toiseen mukana ja on kiva kaveri kesälläkin!

7. Kaiken tämän jälkeen itsestäänselvät asiat tuntuvat ylellisyydeltä, kuten lämmin suihku, kuiva ja karhea kylpypyyhe sekä ihanalta tuoksuva käsisaippua. Ja pitsa sekä kokis.

Finlaysonin unipussit menevät pieneen tilaan ja ovat suloinen näky riippumaton kanssa!

Oikeasti näitä syitä olisi keksinyt vaikka 70! Mutta nyt nukkumaan, jotta huomenna voi herätä auringonnousun aikaan torkuttamaan.

Kuvat: Matti ja minä

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Voi, kuinka ihania kuvia. Tuo tunnelma on houkuttava, mutta itse olisin hyttysten tikkataulu :( ei varmaan tulisi unista mitään. Lisäksi varmaan pelkäisin kohtaavani jonkun itseäni isomman (tänään näin hirven liian liki). Voisikohan nämä pelot ohittaa?Joskus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää kuvat on otettu Ruissalosta, jossa ei oo nimeksikään hyttysiä (ne on kaikki Kolilla). :D Näihin riippumattoihin on myynnissä hyttys- ja sadesuojia, joten tarvittaessa pääsee suojautuu kummaltakin. Kuvissa ne ei vaan näytä kivoilta :'D

   Kyllä ne voi ohittaa tai ainakin niiden kanssa pystyy elämään! Pelkään myös semmosia, mutta en kuitenkaan muista pelätä niitä metsässä. Eniten pelottaa pimeässä metsässä samoaminen, mutta ei sekään leirissä pelota.

   Ja kiitos, näistä kuvista tuli kyllä kivoja! Oli hyvä kuvaaja (ja erinomainen objektiivi!) mukana + kokoajan yritän kehittyä Lightroomin käytössä ja näistä tuli käsittelynkin suhteen mun mielestä onnistuneita. Pienin askelin!

   Poista